produkter

bildvisning och produkter

 

Du välkomnas till YTREK Fotografi's studio ungefär 2 veckor efter fotograferingen. I ett bildspel ser du bilderna som skapats för dig och får personlig service på plats där du kan känna och klämma på produkter och välja hur du vill leva med bilderna.

 

YTREK Fotografi's produkter har hög kvalitet och ger en lyxig känsla i ditt hem och produkterna tillverkas förhand antingen av oss eller hos noggrant utvalda leverantörer som endast riktar sig mot yrkesverksamma fotografer för allra bästa resultat. Det för att du ska ha möjligheten att få uppleva dina favoritbilder med den kvalitet de förtjänar livet ut. Bildvisningen tar mellan 30-60 minuter och det är här du lägger din beställning. Sofia finns som stöd och råder dig efter hur just dina önskemål ser ut och sköter om designer och beställningar så att du kan luta dig tillbaka.

 

Sist men inte minst kommer produkterna prägla ditt hem med personlighet, känsla och charm.

Du guidas genom varje steg så du kommer att känna dig trygg och väl förberedd inför de olika momenten som tar dig mot slutmålet - bilder du älskar och vill leva med i ditt hem!

Bordsförstoringar  •   Tavlor  •   Artplates      Album   •.  Fotoböcker    Kvalitetsramar    Linnebox  •  Digitala filer

Ett riktigt hantverk från början till slut

Vi bearbetar bilderna med stor omsorg och monterar våra tavlor själva i vår bildverkstad. Bilderna skrivs ut, lamineras och monteras på backboard. Laminatet har UV-skydd och det skyddar mot smuts och fingeravtryck och de går att torka av med en fuktig trasa.

3 anledningar att välja produkter istället för digitala filer:

1. Det blir av! Du behöver inte få dåligt samvete över att de digitala filerna ligger på hårddisken år efter år. Det är flera kunder som kommer in för för fotografering igen och berättar att de inte har gjort något med filerna från förra gången som de tänkte göra.2. Riktig kvalitet! Beställer du produkter av oss vet du med säkerhet att du får det bästa för dina bilder. Det blir ett riktigt hantverk från början till slut och vi har bara produkter vi är riktigt stolta över. En investering som du kommer ha med dig i många, måånga år.3. Du spar tid, för vi gör jobbet! Det är skönt att slippa ta tag i detta själv med storlekar, material, vad, vart och HUR man ska beställa. Det blir heller inte lättare att bestämma sig sen och tar du tag i det nu, får du hem färdiga produkter att bara hänga eller placera i ditt hem och du kan lägga din tid på familjen istället.BONUSANLEDNING:


Alla bilder du beställer får du skärmupplösta i en mobilapp så du har med dig bilderna lättillgängligt i telefonen. Enkelt att dela på sociala medier och visa för släkt och vänner. Den kan dessutom installeras hur många gånger som helst så att alla som vill kan ha den!