Nyfödd
Nyföddfotografering i studio med sovande söt nyfödd bebis

Drömska nyföddbilder

 

YTREK Fotografi skapar drömska, poserade nyföddbilder i studio på bebisar som är

mellan 4-15 dygn gamla. Det för att bevara det allra spädaste medan de fortfarande

sover som bara nyfödda gör och kan läggas i söta poseringar. Med varsamhet, tålamod

och passion får du vara med om en upplevelse att skapa ovärderliga bilder för minnen

att bevara.

 

 

Föreställ dig en sån här tavla på väggen hemma hos dig med just din bebis på.

Vackert, tidlöst och ovärderligt!

"Den kärlek man får uppleva genom att bli förälder är enorm. Jag minns känslan att få upp sin alldeles färska, vackra och perfekta bebis på bröstet och dagarna i början levde man i en liten mysig bubbla med allt som var nytt. Som tvåbarnsmor själv vet jag hur otroligt snabbt tiden går, hur snabbt utseendet ändras på dom små liven och hur ovärderligt det är att ha vackra bilder redan från den allra första tiden. Det är verkligen en unik tid i livet som aldrig kommer att komma igen." - Sofia, YTREK Fotografi

Familjebild vid nyföddfotografering där bebisen ler gulligt

UPPLEVELSEN

Ni välkomnas till en lugn och avslappnad miljö i YTREK Fotografis studio som ligger i Ockelbo där din bebis under ungefär 3 timmar blir omhändertagen varsamt. Nyföddfotograferingen görs inom 15 dygn efter förlossningen för att bevara det allra spädaste medan din bebis fortfarande sover sådär tungt som bara nyfödda kan, helt utan stress med gott om tid för matpauser.

 

Studion är uppvärmd till en behaglig temperatur för bebis att sova avklädd i och på en mjuk beanbag anpassad för nyföddfotografering läggs han eller hon i fina poseringar samt i korgar där vi kan använda lite rekvisita för att förhöja känslan ytterligare. Du kan lugnt sitta med och titta på eller vila en stund och till bakgrundsmusik användes "white noise" ljud och det hjälper till att få bebis att sova lugnt och tryggt då det påminner om ljuden från tiden i magen. 

Allting sker alltid på bebis villkor
💛

 

 

Säkerställ din tid

Vi bokar en preliminär tid ungefär en vecka efter BF och hörs av lite närmare datumet. En preliminär tid är bra att boka in för att för att garantera att du får en tid kring ditt BF datum.  I ett formulär får du svara på några enkla frågor som hjälper till att börja förbereda lite inför fotograferingen. Det kan sätta igång lite tankar och om du har önskemål kan du fylla i det här. När din bebis har kommit till världen hör du av dig för att bekräfta tiden eller så bokar vi om vid behov. 

 

Rekvisita

Jag plockar fram förslag på korgar, filtar, hårband o dyligt och du får också frågan om vad du önskar att vi använder. Alla tyger är tvättbara och är rena och fräscha då det så gott som alla gånger sker läckor, det är helt normalt så oroa dig inte om tygerna om din bebis kissar eller bajsar under fotograferingen. Jag poserar er bebis och tar väl hand om han eller hon och lämnar ni fria händer så använder jag lite olika saker för att förhöja variationen och känslan i bilderna efter mitt tycke.

 

"Men GUD vilka fina bilder! Du har verkligen talang för att fånga ögonblicken 😍Ångrar inte en sekund att du fick föreviga vår lilla Lova! "


-Ingela

Bildvisning efter 14 dagar

I ett bildspel ser du bilderna som skapats för dig och får personlig service på plats där du får se, känna och klämma på produkterna och välja hur du vill leva med bilderna. Det är värt att ta tag i dom svåra valen direkt för annars är det stor risk att det inte blir gjort. Det blir inte lättare sen, jag lovar! Sist men inte minst kommer de handgjorda produkterna prägla ditt hem med personlighet, känsla och charm och låta minnena från den allra första tiden göra sig påmind varenda dag. Till högsta kvalitet!

 

Redigering

Det ligger väldigt mycket tid bakom varje bild. Först väljs de allra bästa bilderna noggrant ut och sedan redigeras dessa ingående för att få fram en extra drömsk känsla i bilderna i enlighet med bildstilen YTREK Fotografi har. Plitor, rivsår och annat redigeras bort för att framhäva hur din bebis faktiskt ser ut. Födelsemärken och andra permanenta saker redigeras inte bort. 

 

 

"Alltså fia, så vackra bilder!! Jag började gråta! Finner inga ord. "

- Marie 

 

Säkerheten är otroligt viktig och utbildningen hos Fotoakademien har gett Sofia extra kunskap och trygghet i hantering och posering av nyfödda bebisar.

baspaketet

♡ Konsultation via mail/telefon

♡ Fotografering (ca 1 timme)
♡ Välj utomhus eller Studio (gravid kan välja båda)

♡ Lån av rekvisita/gravidklänningar

♡ Gallring så du bara får se de bästa bilderna

♡ Bildvisning med personlig service i studion efter ca 2 veckor

♡ 5 st digitala högupplösta bilder 

♡ 500 kr voucher till fysiska produkter

3990 kr

Minipaketet

♡ Konsultation via mail/telefon

♡ Fotografering 30 minuter i studion

♡ 1 person

♡ Lån av rekvisita/ 1 gravidklänning

♡ Onlinegalleri där du väljer dina bilder

♡ 2 st digitala bilder

1990 kr ( ord 2500kr)

nyfödd

♡ Konsultation via mail/telefon

♡ Fotografering upp till 3 timmar i uppvärmd studio

♡ Lån av rekvisita

♡ Urval av de bästa bilderna 

♡ Bildvisning med personlig service i studion efter ca 2 veckor

♡ 5 st digitala högupplösta bilder 

♡ 500 kr voucher till fysiska produkter

4990 kr

 lilla nyfödd

♡ Konsultation via mail/telefon

♡ Fotografering 1 timme i uppvärmd studio
♡ Bebis fotas wrappad i korgar (inlindad tryggt o skönt i tyg)

♡ Lån av rekvisita

♡ Urval av de bästa bilderna 

♡ Bildvisning med personlig service i studion efter ca 2 veckor

♡ 5 st digitala högupplösta bilder 

♡ 500 kr voucher till fysiska produkter


3990 kr

Skicka en intresseanmälan

 
 
 
Gravidfotografering
Nyföddfotografering
Sittersession 6-9 månader
1 årsfotografering
Barn och familjefotografering
ID/körkortsbild
 
Utomhus
Studio