Nyfödd
Nyföddfotografering i studio med sovande söt nyfödd bebis

Drömska nyföddbilder

 

YTREK Fotografi skapar drömska, poserade nyföddbilder i studio på bebisar som är

mellan 4-15 dygn gamla. Det för att bevara det allra spädaste medan de fortfarande

sover som bara nyfödda gör och kan läggas i söta poseringar. Med varsamhet, tålamod

och passion får du vara med om en upplevelse att skapa ovärderliga bilder för minnen

att bevara.

 

 

Föreställ dig en sån här tavla på väggen hemma hos dig med just din bebis på.

Vackert, tidlöst och ovärderligt!

"Den kärlek man får uppleva genom att bli förälder är enorm. Jag minns känslan att få upp sin alldeles färska, vackra och perfekta bebis på bröstet och dagarna i början levde man i en liten mysig bubbla med allt som var nytt. Som tvåbarnsmor själv vet jag hur otroligt snabbt tiden går, hur snabbt utseendet ändras på dom små liven och hur ovärderligt det är att ha vackra bilder redan från den allra första tiden. Det är verkligen en unik tid i livet som aldrig kommer att komma igen." - Sofia, YTREK Fotografi

Familjebild vid nyföddfotografering där bebisen ler gulligt

UPPLEVELSEN

Ni välkomnas till en lugn och avslappnad miljö i YTREK Fotografis studio där din bebis under 3 timmar blir omhändertagen varsamt. Nyföddfotograferingen görs inom 15 dygn efter förlossningen för att bevara det allra spädaste medan din bebis fortfarande sover sådär tungt som bara nyfödda kan, helt utan stress med gott om tid för matpauser.

 

Studion är uppvärmd till en behaglig temperatur för bebis att sova avklädd i och på en mjuk beanbag anpassad för nyföddfotografering läggs han eller hon i fina poseringar och du kan lugnt sitta med och titta på eller vila en stund. Vi använder white noise som bakgrundsljud och det hjälper till att få bebis att sova lugnt och tryggt då det påminner om ljuden från tiden i magen.

 

 

 

Säkerställ din tid

Vi bokar en preliminär tid baserad efter ditt BF. När din bebis har kommit till världen hör du av dig snarast för att bekräfta tiden eller boka om vid behov. En preliminär tid är bra för att kunna hålla det lite öppet kring ditt BF datum utifall han eller hon väljer att komma ut tidigare eller senare. Du får svara på några enkla frågor som hjälper till att börja förbereda inför fotograferingen. Det kan sätta igång lite tankar som gör att du är mer förberedd och kan välja så som färger mer medvetet, så att resultatet blir så bra som möjligt för just dig. 

 

 

Rekvisita

På plats får du frågan om vilka filtar du önskar att använda som bakgrund och färger till rekvisita och eventuella hårband. Det finns vita, rosa, grönt, blått, beige, lila och lurviga flokati att välja på. Alla tyger är tvättbara och är rena och fräscha då det så gott som alla gånger sker läckor, det är helt normalt så oroa dig inte om tygerna om din bebis kissar eller bajsar under fotograferingen.

 

"Men GUD vilka fina bilder! Du har verkligen talang för att fånga ögonblicken 😍Ångrar inte en sekund att du fick föreviga vår lilla Lova! "


-Ingela

Redigering

Det ligger väldigt mycket tid bakom varje bild. Först väljs de allra bästa bilderna noggrant ut och sedan redigeras dessa ingående för att få fram en extra drömsk känsla i bilderna i enlighet med bildstilen YTREK Fotografi har. Plitor, rivsår och annat redigeras bort för att framhäva hur din bebis faktiskt ser ut. Födelsemärken och andra permanenta saker redigeras inte bort. 

Bildvisning efter 14 dagar

I ett bildspel ser du bilderna som skapats för dig och får personlig service på plats där du kan känna och klämma på produkter och välja hur du vill leva med bilderna. Sist men inte minst kommer de handgjorda produkterna prägla ditt hem med personlighet, känsla och charm och låta minnena från den allra första tiden göra sig påmind varenda dag.

 

 

 

"Alltså fia, så vackra bilder!! Jag började gråta! Finner inga ord. "

- Marie 

 

Säkerheten är otroligt viktig och utbildningen hos Fotoakademien har gett Sofia extra kunskap och trygghet i hantering och posering av nyfödda bebisar.

Boka in

din nyföddfotografering

  • Välkomstguide
  • Konsultation via formulär och mail
  • 2-3 timmars fotografering i uppvärmd studio
  • Lån och tvätt av rekvisita
  • Gallring av bilder så du får ett urval av de allra bästa att välja mellan, ungefär 15-25 bilder. Kvalitet framför kvantitet!
  • Bildvisning i studion efter ca 14 dagar med personlig service där du får guidning och råd utefter vad dina önskemål är med bilderna
  • De bilder du väljer att investera i redigeras sen noggrannare där plitor och rivsår tas bort osv. 
  • Mobilapp med de lågupplösta filerna till de bilder du investerar i så att du enkelt har med dig bilderna i telefonen och kan dela på sociala medier

 

1200 kr

 
 
 
 
 

Tack

för att du överväger YTREK fotografi till att 

skapa konst av det vackraste du har

KONTAKT


Adress:

Jon jonsvägen 6

816 31 Ockelbo


Email:

Sofia@ytrekfotografi.se


Telefon:

0736716161


SOCIALA MEDIER


Facebook


Instagram


Copyright YTREK FOTOGRAFI 2020 © All Rights Reserved