Familj

Busiga familjen

 

YTREK Fotografi vill ge er en lekfull upplevelse tillsammans som inte bara visar hur ni ser ut utan speglar även er personlighet. Vi tar med er familj på ett litet äventyr med specialdesignade lekar där ni får släppa vardagen en stund för att vara fullt närvarande med det allra viktigaste ni har- Familjen ❤ 

 

"Vilka otroligt fina bilder å ögonblick du fångat på våra älsklingar ❤ vi är såå himla nöjda :) och dom pratar fortfarande om när dom va och lekte med dig 👍"

- Malin

UPPLEVELSEN

En familjefotografering kan se ut på många olika sätt! Bara barnet, syskonen eller hela familjen. Vi ser fram emot att höra vad just du har för tankar och förväntningar! Via ett formulär får du svara på några frågor som hjälper till att förbereda inför hela upplevelsen hos YTREK Fotografi.

 

Fotograferingen sker utomhus året runt för att kunna röra oss fritt och även för att ingenting slår ljuset och naturen ute året om! Hösten har sina vackra färger, vinterns ljus är magisk, våren är underbar med vitsipporna och sommarens varma sköna kvällar och grönskan.

 

Vilka kläder ska vi välja?

Alla behöver inte ha samma kläder, det kan vara roligt att istället välja en röd tråd, ett färgschema som matchar ihop. Undvik starka, intensiva färger, ränder och stora tryck för det tar upp väldigt mycket fokus i bilderna. Gärna neutrala färger, men viktigast är att ni känner er bekväma i kläderna och att det är något ni vill se på väggarna en lång tid.

Ska vi tänka på något innan?

Sov gott och ät något innan, det är inte kul att vara varken hungrig eller trött när vi ha roligt. Välj en tid som ligger bra i ert schema och inte mitt i någon sovtid.


Kom utan förutsättningar men med inställningen om att ha roligt tillsammans, att det är er kvalitetstid och chans att vara närvarande! undvik att lägga press på barnen att dom ska vara duktiga och lyssna, för vi ska ju ha roligt och dom kommer att göra det vi vill med hjälp av lekar.

När och hur får vi se bilderna?

Vi bokar in bildvisning efter ungefär 14 dagar där du får se era bilder i ett vackert utformat bildspel. Du får känna och klämma på produkterna och hjälp att lägga din beställning.

Hur går fotograferingen till?

Det ni får vara med om är ett litet äventyr med små lekar eller tävlingar som är anpassade efter åldern. Det fångar intresset, kameran glöms bort och det brukar vara riktigt uppskattat! För de allra minsta barnen busar vi, upptäcker, sjunger och annat roligt. 

Måste jag som vuxen vara med?

 Om du absolut inte vill vara med på någon bild så är det helt okej men det är bra att veta innan när jag planerar lekarna. Men var beredd att vara delaktig på lekarna ändå, för ingenting är mer roligt för barnen än att få leka med eller tävla mot sina föräldrar (om dom är såpass stora för det) men då står du bakom mig. Mitt mål är att det ska vara en rolig upplevelse för alla!

 

Berätta gärna hur du känner och önskar så ordnar vi det så bra det kan bli för allihopa. 

 

 

Boka in

din familjefotografering

  • Välkomstguide
  • konsultation via formulär och mail
  • Fotografering utomhus på en noggrant utvald plats
  • Roliga lekar anpassad efter er familj
  • Gallring av bilder så du får ett urval av de allra bästa att välja mellan
  • Bildvisning i studion efter ca 14 dagar med personlig service där du får guidning och råd utefter vad dina önskemål är med bilderna
  • De bilder du väljer att investera i redigeras sen noggrannare
  • Mobilapp med de lågupplösta filerna till de bilder du investerar i så att du enkelt har med dig bilderna i telefonen och kan dela på sociala medier

    Eftersom fotograferingen skräddarsys efter dig så ingår inga bilder i fotograferingen. Dessa investerar du i vid bildvisningen 💛

 

990 kr

 
 
 
 
 

Tack

för att du överväger YTREK Fotografi till att fånga dina ögonblick