Bebis

Bebisfotografering 4-12 månader

 

 

YTREK Fotografi pausar livets tuffande tåg en stund genom att skapa härliga och fina bilder på din lilla bebis. Första året går så fort med en enorm utveckling hos ditt barn så det är otroligt värdefullt att dokumentera den tiden.

 

Vid fotograferingen kan olika rekvisita som korgar och filtar användas om det önskas och upplevelsen anpassas efter varje bebis. Vi busar, leker, upptäcker och myser lite beroende på åldern och fokus är att fånga den kärlek som finns, de leende ögon, busiga blickar och även de fundersamma och allvarligare uttrycken.

 

 

 

 

vi älskar verkligen bilderna vi är så nöjda ❤Tack för allt❤Vi är så glada att vi valde att fotografera oss hos dig ❤ 

- Emma och Tobbe

Ni vet känslan som infinner sig i kroppen när man ser ett barn det bara strålar om, ögonen lyser och hela barnet skickar ut så mycket kärlek? Det är healing för själen det och att få fånga såna ögonblick på bild för att aldrig glömma de olika uttrycken, leenderna och även de fundersamma och allvarligare uttrycken varje unika barn har är så himla roligt och jag är så tacksam över att ha den möjligheten ♥ - Sofia, YTREK Fotografi

UPPLEVELSEN

Ni välkomnas antingen till YTREK Fotografi's studio eller till en noga utvald plats utomhus. Fotograferingen anpassas efter just din bebis. med tid att busa, leka och upptäcka så skapar vi bilderna utefter dina önskemål. Favoritgosedjur får gärna följa med, både som trygghet och personlig rekvisita. 

 

Med förberedelser inför sessionen så kan vi jobba effektivt på plats för att skapa variation då mindre bebisar inte orkar så länge och det sker alltid på din bebis villkor. Sånger, ljud och tittut lockar ofta fram leendena, men vi låter även bebisen bara få vara också så att vi kan fånga de olika uttrycken precis så som han eller hon är. 

 

 

Sittersession

Den perfekta tiden att boka en bebisfotografering är runt 6-8 månader när din bebis lärt sig sitta. Det blir en fin variation på bilderna och bebis är nyfiken på vad som händer.

 

 

Rekvisita och bakgrund

Det finns en mörkare träbakgrund och en ljus gardin/motljusbakgrund samt korgar, filtar och tyger. På plats får du frågan om vilken bakgrund du önskar och om du vill använda någon av rekvisitan.

 

Redigering

Det ligger mycket tid bakom redigeringen för att få fram en mysig känsla i bilderna. Plitor, rivsår och annat redigeras bort för att framhäva hur din bebis faktiskt ser ut. Födelsemärken och andra permanenta saker redigeras inte bort. 

Bildvisning efter 14 dagar

I ett vackert utformat bildspel ser du bilderna som skapats för dig och får personlig service på plats där du kan känna och klämma på produkter och välja hur du vill leva med bilderna. Sist men inte minst kommer de lyxiga handgjorda produkterna prägla ditt hem med personlighet, känsla och charm.

 

 

 

Åh så många fina bilder! Du är då verkligen en av ditt slag 😍

- Sarah

 

Boka in

din fotografering


  • Välkomstguide
  • Konsultation via formulär och mail
  • Fotografering utomhus eller i studion
  • Lån av rekvisita
  • Gallring av bilder så du får ett urval av de allra bästa att välja mellan, ungefär 20-30 bilder. Kvalitet framför kvantitet!
  • Bildvisning i studion efter ca 14 dagar med personlig service där du får guidning och råd utefter vad dina önskemål är med bilderna
  • Mobilapp med de lågupplösta filerna till de bilder du investerar i så att du enkelt har med dig bilderna i telefonen och kan dela på sociala medier

    Eftersom fotograferingen skräddarsys efter dig så ingår inga bilder i fotograferingen. Dessa investerar du i vid bildvisningen 💛

 

800 kr

 
 
 
 
 

Tack

för att du överväger YTREK Fotografi till att fånga dina minnen