Magiska gravidbilder


YTREK Fotografi skapar magiska gravidbilder på dig och din gravidmage

utomhus i en vacker miljö. Du guidas genom hela fotograferingen med enkla och

neutrala poseringar med fokus på kärleken till ditt ofödda barn. Vackra

klänningar och tyllkjolar används med fördel för att förhöja känslan i bilderna

ytterligare och det finns flera olika modeller och storlekar att låna till din fotografering.”Bilder är som en liten pausknapp i livet, ett vackert sätt att kunna gå tillbaka och minnas”

UPPLEVELSEN

 

Via ett formulär med frågor sker konsultationen som hjälper till att planera inför vår upplevelse tillsammans. Du får se tillgängliga klänningar via ett galleri och har möjlighet att prova den du valt innan fotograferingen. Det är en lättsam och rolig fotografering där du får känna dig uppskattad och vacker, och kommer för alltid att ha dessa bilder till hjälp att minnas den speciella tiden som gravid. 

 

Hos YTREK Fotografi behöver du inte känna någon press att kunna något eller vara van framför kameran. Du guidas genom fotograferingen med enkla instruktioner och även om du tillhör skaran som inte gillar att bli fotograferad så kommer du att upptäcka att det faktiskt är roligt! Gravidfotograferingen sker utomhus året runt och görs som bäst när magen så stor så den syns väl men innan den sjunker och det blir tyngre att röra sig, vanligtvis mellan v 28-34.

 

 

 

Klänningar


Klänningarna som finns i olika storlekar, modeller och färger förhöjer känslan hos dig och även bilderna. Ofta lyder uttrycken "det var ju faktiskt till och med roligt att bli fotograferad" och "Så här fin har jag inte känt mig under hela graviditeten". 

Plats


YTREK Fotografi har flera smultronställen att fotografera på men letar hela tiden efter nya platser som passar och väljer med stor omsorg för bästa resultat. Du får lämna önskemål vid konsultationen om du har annars lämnar du fria händer som de flesta gör.

 

 

Vinter

Vid fotografering de kallare årstiderna tar vi med varma kläder som vi pausar med och värmepåsar som hjälper till att hålla värmen under hela tiden. Vintern är helt magisk att fotograferas utomhus på och det går bättre att än de flesta förväntar sig just med kylan. 

Du och pappan

Den här magiska gravidfotograferingen med klänningar är tänkt till just kvinnan, och pappan om han vill vara med. Tänk då på att kläderna gärna ska matcha in för en fin helhet i bilderna.

För familjebilder under graviditeten bokar du en vanlig familjefotografering alternativt tar med syskonen vid nyföddfotograferingen om du vill göra en sån. Bokar du både gravid och nyfödd samtidigt får du en generös BONUS! 

Redigering

Den mesta tiden ligger bakom redigeringen av dessa bilder för att få fram en extra magisk känsla. Magisk gravidfotografering är inte en dokumentär fotografering som visar hur miljön faktiskt ser ut, utan en mer kreativ och sagolik återberättelse.

Bildvisning efter 14 dagar

I ett vackert utformat bildspel ser du bilderna som skapats för dig och får personlig service på plats där du kan känna och klämma på produkter och välja hur du vill leva med bilderna. Sist men inte minst kommer de lyxiga handgjorda produkterna prägla ditt hem med personlighet, känsla och charm.

 

Tidpunkt

Ljuset är som vackrast när solen börjar sjunka så vi bokar med fördel in fotograferingen så nära solnedgången som möjligt så det varierar mycket mellan årstiderna vilken tid det är.

 

Väder

Solen är jättevacker, men det gör ingenting om det är mulet den dagen vi fotograferar. Redigeringen skapar mycket av det magiska och mulet väder ökar flexibiliteten av vinklar. Så länge det inte regnar, snöar mycket eller stormar är vädret bra! 

Förberedelser för dig

Underkläder- ljusa, släta underkläder, vita eller hudfärgade utan mönster och en axellös BH är att föredra pga flera av klänningarnas utformning.

 

Ha inte åtsittande kläder innan eller snodd runt handled tex för att undvika märken i huden. Fundera över dina smycken, om du vill ha med eller utan och hur du vill ha hår och eventuellt smink.

 

 

"Vilka fantastiska bilder, vi är så nöjda! Och dessutom så fick vi en upplevelse som vi alltid kommer att bära med oss. Tack för det!!!" - Lotta

Boka in

din fotografering

  • Ca 45 minuters fotografering
  • 1 st förstoring på exklusivt Fine art papper 20x30 cm
  • Lån av klänning
  • Noggrann redigering av de bästa bilderna, ca 15 st.
  • Personlig bildvisning där du beställer dina bilder

 

1500 kr


KONTAKTAdress:

Södra Åsgatan 51

816 30 Ockelbo


Email:

Sofia@ytrekfotografi.se


Telefon:

0736716161


SOCIALA MEDIERFacebook


Instagram


Copyright YTREK FOTOGRAFI 2017 © All Rights Reserved