Magiska gravidbilder

 

YTREK Fotografi skapar magiska gravidbilder på dig och din gravidmage

utomhus i en vacker miljö. Du guidas genom hela fotograferingen med enkla och

neutrala poseringar med fokus på kärleken till ditt ofödda barn. Vackra

klänningar och tyllkjolar används med fördel för att förhöja känslan i bilderna

ytterligare och det finns flera olika modeller och storlekar att låna till din fotografering.

 

 

Hur går det till?

Jag får ofta höra före fotograferingen att "jag gillar inte att stå framför kameran riktig" eller "jag är inte van, går det bra ändå?" och efteråt "det var ju faktiskt roligt!". Då känner jag att YES, jag lyckades! För ett av mina mål är att du ska lämna fotograferingen med positiva känslor och ett nytt härligt minne. Du behöver alltså inte ha någon vana alls framför kameran för jag kommer att guida dig med enkla instruktioner och naturliga poseringar.

 

 

 

När görs fotograferingen?

Gravidfotografering brukar göras mellan v 28-34 men det är helt individuellt. Då är magen så stor så den syns men ofta innan den sjunker och det blir tyngre att röra sig. Vi bokar in ett datum och tid som passar och innan får du gärna prova klänningarna för att välja den du vill ha. Kläder gör mycket för resultatet och att ha/låna klänning eller kjol förhöjer känslan extra i bilderna men också för att få känna sig som en prinsessa en stund.

Var sker fotograferingen?

Utomhus året runt. Jag har mina smultronställen att fotografera på men letar hela tiden efter nya platser som passar och väljer med stor omsorg för bästa resultat. Vid fotografering utomhus de kallare årstiderna tar vi med varma kläder som vi pausar med och värmepåsar som hjälper till att hålla värmen under hela tiden.

Vintern är helt magisk att fotograferas utomhus på och det går bättre att än de flesta förväntar sig just med kylan.

Vad ska jag förbereda?

Underkläder- Ha ljusa underkläder, vita eller hudfärgade utan mönster och en axellös BH är att föredra pga flera av klänningarnas utformning..

 

Ha inte åtsittande kläder innan eller snodd runt handled tex för att undvika märken i huden. Fundera över dina smycken, om du vill ha med eller utan och hur du vill ha hår och eventuellt smink.

 

När får jag se bilderna?

Det ligger mycket tid bakom redigeringen av dessa bilder, det för att skapa en extra magisk känsla. Bilderna kommer du att få se efter ca 2 veckor i ditt personliga webbgalleri. Det är öppet i 14 dagar och du har möjlighet att skapa ditt egna drömpaket som är en blandning av digitala filer och produkter till rabatt. All betalning sker via faktura och efter beställningen av bilder har gjorts.

Ska resten av familjen vara med?

Den här mer magiska gravidfotograferingen är tänkt till just kvinnan, och pappan om han vill. Tänk då på att kläderna gärna ska matcha in för en fin helhet i bilderna. Om det är en familjeupplevelse eller med mer vanligare kläder du vill ha när du är gravid så rekommenderar jag att du bokar en familjefotografering.

 

Men kolla med mig, berätta hur du tänker och känner med dina önskemål, så kanske vi kan skräddarsy något!

Digitala paketet

  • 30-45 minuters fotografering
  • 2 högupplösta digitala filer för egen framkallning
  • Lån av klänningar
  • Noggrann redigering av de bästa bilderna, ca 15 st.
  • Webbgalleri med webbshop där du hemma i lugn och ro kan välja hur du vill investera i dina bilder

 

1250 kr

Boka in

din fotografering

Vill du boka, har du frågor eller vill veta mer om något så klicka här

KONTAKT

 

Adress:

Södra Åsgatan 51

816 30 Ockelbo

 

Email:

Sofia@ytrekfotografi.se

 

Telefon:

0736716161

 

SOCIALA MEDIER

 

Copyright YTREK FOTOGRAFI 2017 © All Rights Reserved