Drömska nyföddbilder

 

YTREK Fotografi skapar drömska, poserade nyföddbilder i studio på bebisar som är

mellan 4-15 dygn gamla. Det för att bevara det allra spädaste medan de fortfarande

sover som bara nyfödda gör och kan läggas i söta poseringar. Med varsamhet, tålamod

och passion får du vara med om en upplevelse att skapa ovärderliga bilder för minnen

att bevara.

 

 

Föreställ dig en sån här tavla på väggen hemma hos dig med just din bebis på.

Vackert, tidlöst och ovärderligt!

Hur går det till?

Den kärlek man får uppleva genom att bli förälder är enorm. Jag minns känslan att få upp sin alldeles färska, vackra och perfekta bebis på bröstet och dagarna i början levde man i en liten mysig bubbla med allt som var nytt. Som tvåbarnsmor själv vet jag hur otroligt snabbt tiden går, hur snabbt utseendet ändras på dom små liven och hur ovärderligt det är att ha vackra bilder redan från den allra första tiden.

Det är verkligen en unik tid i livet som aldrig kommer att komma igen.

När görs fotograferingen?

När ska vi boka?

Hur går fotograferingen till?

När får vi se bilderna?

För att säkerställa en tid så boka ungefär 1-2 månader innan födseln. Genom att boka in en preliminär tid så kan jag lättare planera in att hålla det lite öppet runt datumet och när bebisen har kommit till världen kontaktar du mig så snart du kan för att boka in en dag som passar. Har du BF snart eller precis har fått och kommit på att du vill göra en fotografering så hör gärna av dig ändå för att kolla med mig om jag har möjlighet.

En nyföddfotografering görs inom 15 dygn för att bevara det allra spädaste medan de fortfarande sover sådär tungt och det är också oftast innan eventuella utslag och kolik dyker upp.

Fotograferingen sker i studion som kommer att vara extra uppvärmd för att din bebis ska trivas avklädd och det tar mellan 2-3 timmar helt utan stress. Allting sker på bebisens villkor och vi har då gott om tid för matpauser, mys och tid för att somna i ro. Det finns olika filtar att välja på som används till bakgrund samt hårband och annan rekvisita att låna utan kostnad.

Det ligger väldigt mycket tid bakom redigeringen för att få det där drömska samt brukar bebisar ofta ha små rivsår eller diverse plitor som jag redigerar bort. Genom att ta bort dom så framhävs hur bebisen faktiskt ser ut och jag tar inte bort födelsemärken och annat som är permanent. Efter ca 2 veckor skickar jag en inbjudan till ditt personliga webbgalleri där du i lugn och ro kan välja hur du vill investera i bilderna.

Säkerheten är otroligt viktig och utbildningen hos Fotoakademien har gett mig extra kunskap och trygghet i hantering och posering av nyfödda bebisar.

Digitala paketet

  • 2-3 timmars fotografering i extra uppvärmd studio
  • 2 högupplösta digitala filer för egen framkallning
  • Lån av rekvisita
  • Noggrann redigering av de bästa bilderna, ca 15 st.
  • Webbgalleri med webbshop där du hemma i lugn och ro kan välja hur du vill investera i dina bilder

 

1250 kr

Boka in

din fotografering

Vill du boka, har du frågor eller vill veta mer om något så klicka här

KONTAKT

 

Adress:

Södra Åsgatan 51

816 30 Ockelbo

 

Email:

Sofia@ytrekfotografi.se

 

Telefon:

0736716161

 

SOCIALA MEDIER

 

Copyright YTREK FOTOGRAFI 2017 © All Rights Reserved