Busiga familjenVill du att dina barn och familjebilder ska vara lekfulla med känsla i? Bilder som speglar er och inte bara hur ni ser ut?


Vad roligt att du är här och överväger inte bara en fotografering utan en härlig upplevelse hos YTREK Fotografi!

Det är ju så att upplevelsen är minst lika viktig som bilderna och väljer du att boka busiga familjen kommer jag att ge er mitt allra bästa och ta väl hand om er från första kontakt tills leverering av era bilder och kvalitetsprodukter. På vägen kommer familjen få vara med om en rolig upplevelse tillsammans fylld med lekar, bus, kramar och kärlek.
 


Hur går det till?

En fotografering kan se ut på många olika sätt! Bara barnet, syskonen eller hela familjen.. Jag ser fram emot att höra vad just du har för tankar och förväntningar!

För bebisar upp till 1 år med familj går det bra att boka en tid i studion men för de lite äldre barnen och familjer håller vi till utomhus på ett noggrant utvalt ställe för att kunna röra oss fritt och även för att ingenting slår ljuset och naturen ute året om! Hösten har sina vackra färger, vinterns ljus är magisk, våren är underbar med vitsipporna och sommarens varma sköna kvällar och grönskan.

 

Vilka kläder ska vi välja?


Alla behöver inte ha samma kläder, det kan vara roligt att istället välja en röd tråd, ett färgschema som matchar ihop. Undvik starka, intensiva färger, ränder och stora tryck för det tar upp väldigt mycket fokus i bilderna. Gärna neutrala färger, men viktigast är att ni känner er bekväma i kläderna och att det är något ni vill se på väggarna en lång tid.

Ska vi tänka på något innan?


Sov gott och ät något innan, det är inte kul att vara varken hungrig eller trött när vi ha roligt. Välj en tid som ligger bra i ert schema och inte mitt i någon sovtid.


Kom utan förutsättningar men med inställningen om att ha roligt tillsammans, att det är er kvalitetstid och chans att vara närvarande! undvik att lägga press på barnen att dom ska vara duktiga och lyssna, för vi ska ju ha roligt och dom kommer att göra det vi vill med hjälp av lekar.

När och hur får vi se bilderna?


Vi bokar in bildvisning efter ungefär 14 dagar där du får se era bilder i ett vackert utformat bildspel. Du får känna och klämma på produkterna och hjälp att lägga din beställning.

Hur går fotograferingen till?


Det ni får vara med om är ett litet äventyr med små lekar och tävlingar som är anpassade efter åldern. Det fångar intresset, kameran glöms bort och det brukar vara riktigt uppskattat! För de allra minsta barnen busar vi, upptäcker, sjunger och annat roligt. 

Måste jag som vuxen vara med?


 Om du absolut inte vill vara med på någon bild så är det helt okej för mig men det är bra för mig att veta innan när jag planerar lekarna. Men var beredd att vara delaktig på lekarna ändå, för ingenting är mer roligt för barnen än att få leka med eller tävla mot sina föräldrar (om dom är såpass stora för det) men då står du bakom mig. Mitt mål är att det ska vara en rolig upplevelse för alla!


Berätta gärna hur du känner och önskar så ordnar vi det så bra det kan bli för allihopa. 


 

Boka in

din fotografering

  • ca 45 minuters fotografering 
  • Roliga lekar anpassad efter er familj
  • 1 st förstoring på exklusivt Fine art papper 20x30 cm
  • Bearbetning av de bästa bilderna, ca 20-30 st
  • Bildvisning där du beställer dina bilder

 

1200 kr


KONTAKTAdress:

Södra Åsgatan 51

816 30 Ockelbo


Email:

Sofia@ytrekfotografi.se


Telefon:

0736716161


SOCIALA MEDIERFacebook


Instagram


Copyright YTREK FOTOGRAFI 2017 © All Rights Reserved