Sofia

Hej, vad roligt att du hittat hit! Det är jag, oftast kallad Fia som är fotografen bakom YTREK Fotografi. In action kan du hitta mig högt som lågt och rullandes på marken om det är så!

 

Istället för att fota lite vad som helst så har jag valt att specialisera mig på barn och familjer för att jag helt enkelt älskar barn och det ger mig så mycket glädje att kunna hjälpa till med att stanna tiden en liten stund med bilder på det absolut viktigaste här i livet - barnen, familjen och kärleken!

 

Jag är inte rädd att bjuda på mig själv under en fotografering och vill att det ska vara en positiv och rolig upplevelse för allihopa. Förutom mitt genuina intresse för bildskapandet, företaget och utveckling så trivs jag som fisken i vattnet i vår sommarstuga på sommaren men även i svampskogen, på skotern, i pulkabacken, eller i soffan med tända ljus och en bra serie. Mina busfrön som heter Elias och Isak, 6 och 4 år gamla (HERREGUD STANNA TIDEN!) förgyller mina dagar oftast med massa tok och vi bor i Ockelbo med vår sambo Daniel.

 

Saker kanske inte så många vet om mig:

♡ Jag sjunger gärna högt och dansar när jag är ensam eller med barnen (och jag är inte direkt bra på något av det haha)

♡ Jag har en ganska knäpp humor

♡ Jag lekte med barbiedockor tills jag var runt 9 år

♡ Vintern och snön, det är bland det bästa och finaste som finns.

♡ Mina favoritdjur är sköldpaddor, ekorrar, igelkottar och grodor. Dom är helt enkelt bara för söta!

♡ Jag tror på att allting i universum är energier som vibrerar i olika frekvenser, attraktionslagen, speglingar och vikten av att medvetandegöra och utvecklas som person.

KONTAKT

 

Adress:

Södra Åsgatan 51

816 30 Ockelbo

 

Email:

Sofia@ytrekfotografi.se

 

Telefon:

0736716161

 

SOCIALA MEDIER

 

Copyright YTREK FOTOGRAFI 2017 © All Rights Reserved